Favori Paylaşımlar - Web Tasarımı - Butik Yazılım

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri (çankaya / Balgat / Ankara) Firma Tanıtımı

Ankara Evodak Apart Konaklama Hizmetleri firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grupAnkara Firmaları
📅 Yayınlama
👁️‍🗨️ Görüntülenme6035 kere görüntülendi
🖋️ KelimelerÇankaya, Balgat, Ankara, Ankara Çankaya, Ankara Balgat, Konaklama, Otel, Turizm
🏷️ EtiketlerAnkara Balgat, Ankara Çankaya, Ankara, Konaklama, Otel, Turizm

İletişim ve adres bilgileri sayfanın altında bulunmaktadır.

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri Hakkında

Hakkımızda

1990'dan buyana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Firmamız, İstanbul Ankara Mersin ve Bodrum Yarımadasında ki Yalıkavak, Gümüşlük beldelerinde; yapmış olduğu Daire & Evler, Müstakil yazlık villalar ve tatil sitelerindeki yatırımlarını;

2004 yıllından itibaren Günlük, Kısa Sürelik, haftalık, aylık ve sezonluk kiralama ile başlamış olduğu Turizm Konaklama sektöründe faaliyetlerine devam etmektedir.

Şehirler ve Turizm bölgelerinde Otel Motel, Pansiyon, Konuk evi, gibi konaklamalara ilave olarak oda, daire, apart daire, süit daire, rezidance, müstakil ev veya müstakil yazlık, villa dağ evleri, kayak evleri, kırsal Yayla evleri alternatif olarak ihtiyaç duyulmaktadır.

Sektördeki meydana gelen arz ve talebi arayışını karşılamak amacıyla Evodak Konaklama Truzim & İnşaat Online Ltd.Sti. http://www.evodak.com sitesi ile Pazar platformu olarak web ortamında online Konaklama portalı oluşturmaya başlamıştır.

Firma / Şirket Yöneticileri, Kongre katılımcıları, İşadamları, Delege Üyeleri, Fuar katılımcıları,Tedavi & Sağlık için bulunanlar, Fuar ziyaretçileri, Siyasi amaçlı gelenler, Yabancı firmalar & Çalışanları, Oda Üyeleri, Satın alma görevliler, Mezuniyet & Yemin törenlerine, Bayiler & Mümessiller, Dernek Üyeleri, Öğrenci & Stajyerler, Film & Dizi Oyuncuları, Vakıf Üyeleri, Vize Amaçlı gelenleriş adamları Tüccarlar, Esnaflar, vb gibi bir çok yolculuk seyahat edenlerin Otel Motel Konuk evi gibi Konaklama yerlerinin alternatifi olan, şehirlerdeki konaklama ihiyaçlarının Günlük, Haftalık, Aylık, Sezonluk Kiralık, Evler, Daireler, Apartlar, Mustakil Evler, Villalar, Ofislerin kiralanması

Tatil Amaçlı Yazlıklar, , Mocamplar, Çiftler, Yayla Evleri,Müstakil Havuzlu Villalar, ve bunlar gibi bir çok Konaklama imkanı sunmaktadır.

Saygılarımızla,

Evodak Truzim İnşaat & Online Bilişim Ltd.Şti.

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri Hizmet Detayları

EVODAK; Ankara'da ev, ofis, apart ve daireler için günlük ve ya kısa süreli kiralama hizmeti veren kurumsal bir yapıdır.

Güvenilir, müşteri odaklı, ilkeli bir kuruluştur. Firmamız ;konukları için nezih, hijyenik ve beklentilere cevap veren ayrıcalıklar sunar.

Türk aile yapısını, değerlerini ve misafir perverliğini profesyonel kimliğiyle bütünleştirmiştir.

İhtiyacınız olan ,bir evde bulunması gereken her imkanı sunarak rahat, huzur ve konforunuzu garanti ediyoruz .Sağlık ve güven içinde konaklayabilmeniz için hijyen kuraları profesyonel bir ekip ve kontrol grubu tarafından düzenlenir.Kendinizi evinizde gibi hissetmeniz için , Evodak ; sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır.Ankara'nın şehir merkezinde bulunan dairelerimizin hepsinde kablosuz internet , full eşya , ayrıcalıklı dekorasyon ,profesyonel temizlik hizmeti vardır .Lüks kiralık daireler fotoğraflarda görmüş olduğunuz gibidir. Hizmet ofisimizden 7/24 bilgi alabilirsiniz.

Dairelerimiz Ankara'nın merkezinde olup, 24 saat dışardan hizmet alabileceğiniz noktalardadır.Otellere kıyasla kendinizi çok daha özgür ve konfor içinde hissedebileceğiniz ayrıcalıktadır.İstediğiniz yemeği pişirebileceğiniz gibi, isterseniz de sipariş edebilirsiniz. Kendi evinizdeymiş gibi rahat rahat siparişiniz kapınıza gelsin.

Tüm dairelerimizde civarda bulunan, özenle seçilmiş restorantların kataloglarını bulacaksınız, istediğiniz servisi telefonla arayarak daire kodu ve adresini verdiğinizde gerekli servisi sağlanacaktır.

Günlük kiralık daire ve apartlarda konaklamak her zaman otellerden daha ekonomiktir.Hijyen ve temizliğin en üst seviyede tutulduğu , zevkle dekore edilmiş, son derecede rahat ve konforla konaklayabileceğiniz günlük kiralık daire sistemi sayesinde dar ve sıkıcı otel odalarından kurtulabilir,dileğiniz kadar keyifli ve güvenli vakit geçirebilirsiniz.

Günlük ev kiralama sisteminde ödediğiniz ücret kiraladığınız evin kapasitesi ile orantılıdır.

Bu da günlük kiralık dairlerin en önemli ayrıcalığıdır. Misafir davet edebilir,evinizde ağırlayabilirsiniz.

Unutmayın;evinizdesiniz.Otellerin kısıtlayıcı kuralları vardır.Sizleri ; tek odayla sınırlayan ve kişi başına ücret alan otel politikalarında kurtarmak için hizmet veriyoruz. Evinizin sıcak,samimi,özgür ortamını sunuyoruz.

Evodak olarak; kurumsal ,güvenilir, müşteri odaklı, bilgiye dayalı, sürekli gelişimi hedefleyen, dairelerinde aranan nitelikleri titizlikle bulunduran, yaratıcı iş yapma anlayışına sahip bir firmadır.

Bizler Evodak ;olarak müşterilerimize kaliteli ve avantajlı hizmet sunmayı hedefledik.

Ankara'da kısa dönemli konaklama ve günlük daire kiralama ihtiyacına farklı ve ayrıcalıklıhizmet kalitesiyle cevap vermek için çalışıyoruz.

 

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri İletişim Bilgileri

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri, Ankara şehrinin Çankaya,Balgat semtinde hizmet vermektedir.

Nasuh Akar Mah. 1400. Sok. No: 16 Balgat / Çankaya / Ankara
açık adresi olarak kayıtlı olup,
03122856005 - 03122856006
telefon numarasından tam ulaşım bilgilerini talep edebilirsiniz.

Bölge : Çankaya / Balgat


Google Haritalarda Göster

Adres : Nasuh Akar Mah. 1400. Sok. No: 16 Balgat / Çankaya / Ankara

Telefon : ❔ Telefon Göster

Faks : ❔ Faks Göster

GSM : ❔ GSM Göster

WEB : http://www.evodak.com/

WEB : http://www.evodakapartment.com/

WEB : http://www.ankaragunlukkiralikapart.com/

WEB : ankaragunlukkiralikev.com

E-Posta : ❔ Adresi Göster

E-Posta : ❔ Adresi Göster

Soru - Cevap

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri telefon numarası nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı telefon numarası: 03122856005 - 03122856006
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri web sitesi adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı web sitesi: http://www.evodak.com/, http://www.evodakapartment.com/, http://www.ankaragunlukkiralikapart.com/, ankaragunlukkiralikev.com
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Evodak Apart Konaklama Hizmetleri adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı firma adresi sitesi:
Nasuh Akar Mah. 1400. Sok. No: 16 Balgat / Çankaya / Ankara
Bölge: Çankaya / Balgat
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

İnternet sitemizdeki deneyimlerinizi arttırabilmek ve kişiselleştirilmiş deneyim sunabilmek için çerezler kullanıyoruz.


Kabul et