Favori Paylaşımlar - Web Tasarımı - Butik Yazılım

Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı

Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı (çayyolu / Çankaya / Ümitköy / Konutkent / Yaşamkent / Ankara) Firma Tanıtımı

Ankara Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grupAnkara Firmaları
📅 Yayınlama
👁️‍🗨️ Görüntülenme6930 kere görüntülendi
🖋️ Kelimelerçayyolu, çankaya, ümitköy, konutkent, yaşamkent, Ankara, Ankara Çayyolu, Ankara Çankaya, Ankara Ümitköy, Ankara Konutkent, Ankara Yaşamkent, Web Tasarımı, Web Sitesi Tasarımı, Google Adwords, Sosyal Ağ Yönetimi, Kurumsal Kimlik Tasarımı, Yazılım, Web Tasarımı, İnternet Reklamcılığı, Hizmet Sektörü, Bilişim, Bilişim Sektörü
🏷️ EtiketlerAnkara Konutkent, Ankara Yaşamkent, Ankara Çankaya, Ankara Çayyolu, Ankara Ümitköy, Bilişim Sektörü, Bilişim, Google Adwords, Hizmet Sektörü, Kurumsal Kimlik Tasarımı, Sosyal Ağ Yönetimi, Web Sitesi Tasarımı, Web Tasarımı, Yazılım, İnternet Reklamcılığı

İletişim ve adres bilgileri sayfanın altında bulunmaktadır.

Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı

Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı Hakkında

Doğru Nokta, 2010 yılından beri farklı sektörlerde müşterilerine web sitesi tasarımı / yazılımı, arama motoru optimizasyonu (SEO), İçerik güncelleme, arama motoru ve sosyal ağ reklamcılığı, kurumsal kimlik çalışmaları, bilgisayar güvenliği yazılımları lisanslaması, bulut sistemler ve depolama alanları kiralama, kurumsal eposta ve sunucu çözümleri alanlarında hizmetler vermektedir.

"Sizler, bizim referansımızsınız... Sizlere kötü bir deneyim yaşatma lüksümüz yoktur!" prensibi ile her geçen gün memnun müşterileri arasına yenileri eklemektedir.

Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı Hizmet Detayları

- Web sitesi tasarımı

Web sitenizin güncellenmesi veya sıfırdan arayüz tasarımlarının tasarlanarak sunulması, talep edilen durumlarda HTML + CSS yapısı ile entegrsyona hazır şekilde teslim edilmesi

- Web sitesi yazılımı

İhtiyacınız olan standartların dışında web sitesi çözümleri için özel projelendirme ve anahtar teslim web programlama ile kontrolün elinizde olması için çözümler sunma. 

- Arama motoru optimizasyonu

Mevcut web sitenizin arama motorlarında daha yüksek başarıya ulaşması için profesyonel ve kurallarına uygun SEO çalışmaları uygulama ve içerik yönetim sistemleri ile destekli geliştirme.

- İçerik güncelleme hizmetleri

Mevcut web sitenizin içeriklerinin güncel tutulması ve ziyaretçilerinizle sürekli iletişim halinde olma konusunda eleman ve içerik destekleri sunma, sunulan destekler ile web sitenizin başarısını yükseltme. 

- İnernet reklamcılığı

Gerek arama motoru reklamcılığı (Google vb...) gerek sosyal ağ reklamcılığı (Facebook vb...) ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler sunmak ve marka bilinirliği arttırma, ürün / hizmet pazarlama konusunda destekleme. 

- Kurumsal kimlik çalışmaları

Mevcut veya yeni kurulacak olan firmanıza prestij kazandırmak amacı ile kurumsal yüzünüzün oluşturulması ve bunların uygulanması hizmetleri. Logo tasarımından, araç giydirme işlemlerine kadar her türlü kurumsal taleplerinize destek. 

- Bilgisayar güvenliği

Bilgisayar ve verilerinizin güvenliğinin sağlanabilmesi için danışmanlık, yedekleme çözümleri, koruma çözümleri sunmak ve takiplerini gerçekleştirmek. Bulut depolama sistemlerinden bilgisayar anti virüs programlarına kadar anahtar teslim çözümler üretmek.

- Bulut sistemler ve depolama

İster yedekleme ister sunum amaçlı olarak bulut sistemler kiralama ve takibini yaparak aktif kullanım imkanı sağlamak 

- Kurumsal eposta çözümleri

E-posta hesaplarınız için yüksek anti spam özellikli barındırma hizmetleri sağlama, bülten gönderimleriniz için kotalı veya komple sunucu çözümleri ile anahtar teslim e-posta hizmeti sunma. 

- Marka danışmanlığı ve tescil işlemleri 

Marka başvurularınızda aracılık ederek genellikle .com.tr gibi alan adlarının tescillenmesi ve markanızın sıfırdan oluşturularak bilinirliğinin arttırılması çalışmaları.

Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı İletişim Bilgileri

Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı, Ankara şehrinin çayyolu,çankaya,ümitköy,konutkent,yaşamkent semtinde hizmet vermektedir.

ATK mah. 2929 sok. Gonca sit. No:2/9 D:6 Çankaya / Ankara
açık adresi olarak kayıtlı olup,
03122413573
telefon numarasından tam ulaşım bilgilerini talep edebilirsiniz.

Bölge : çayyolu / çankaya / ümitköy / konutkent / yaşamkent


Google Haritalarda Göster

Adres : ATK mah. 2929 sok. Gonca sit. No:2/9 D:6 Çankaya / Ankara

Telefon : ❔ Telefon Göster

WEB : https://www.dnbilisim.com

E-Posta : ❔ Adresi Göster

Soru - Cevap

Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı telefon numarası nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı telefon numarası: 03122413573
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı web sitesi adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı web sitesi: https://www.dnbilisim.com
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Doğru Nokta Web Sitesi Tasarımı adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı firma adresi sitesi:
ATK mah. 2929 sok. Gonca sit. No:2/9 D:6 Çankaya / Ankara
Bölge: çayyolu / çankaya / ümitköy / konutkent / yaşamkent
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

İnternet sitemizdeki deneyimlerinizi arttırabilmek ve kişiselleştirilmiş deneyim sunabilmek için çerezler kullanıyoruz.


Kabul et