Favori Paylaşımlar - Web Tasarımı - Butik Yazılım

5 En Yapı Dekorasyon

5 En Yapı Dekorasyon (ostim / / Ankara) Firma Tanıtımı

Ankara 5 En Yapı Dekorasyon firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grupAnkara Firmaları
📅 Yayınlama
👁️‍🗨️ Görüntülenme4791 kere görüntülendi
🖋️ KelimelerOstim , , Ankara, Ankara Ostim, Dekorasyon, Zemin Kaplama Sistemleri, Çelik Kapı, Kapı Ve Pencere, Halı Kilim, Ev Mobilyası, Aydınlatma, Elektrik Enerji, Ev Eşyaları
🏷️ EtiketlerAnkara Dekorasyon, Ankara Ostim, Aydınlatma, Dekorasyon, Elektrik Enerji, Ev Eşyaları, Ev Mobilyası, Halı Kilim, Kapı Ve Pencere, Zemin Kaplama Sistemleri, Çelik Kapı

İletişim ve adres bilgileri sayfanın altında bulunmaktadır.

5 En Yapı Dekorasyon

5 En Yapı Dekorasyon Hakkında

5 EN YAPI DEKORASYON TÜM TÜRKİYE GENELİNDE TİCARİ PROJELERİNİZDE ZEMİN DUVAR VE TAVAN KAPLAMA SİSTEMLERİ SATIŞ VE MONTAJ YAPMAKTAYIZ KALİTELİ MALZEME HIZLI İMALAT VE UYGUN FİYATLARIMIZLA HİZMETİNİZDEYİZ BİLGİ EDİNMEK İSTEYEN SAYGI DEĞER MÜŞTERİLERİMİZ HERZAMAN HİZMETİNİZDEYİZ SAYGILARIMLAUzun yıllardır inşaat sektörünün içindeyiz deneyimli kadrumuzla titiz işçiliğimizle her zaman ön plandayız öncelik müşteri memnuniyeti yaptımız işleri kısaca örnek verecek olursak zemin .tavan. duvar kapmaları .kapı ve pencere sistemleri. Dış cephe uygulamaları. Mekanik ve elektirik tesisatı. Yaptığımız işleri büyük titizlik içinde yapma gayreti içindeyiz. Yaptığımız işlerle ilgili birçok referansımız vardır. İşinizin boyutu ne olursa olsun arayıp bilgi alabilirsiniz. Ankara başta olmak üzere tüm türkiyede uygulamalar yapmaktayız saygı değer müşterilerimiz. UYGULAMA ALANANLARIMIZZEMİN KAPLAMALARI 1. Pvc zemin kapmaları 2. Laminant ve lamine parke 3. Yükseltilmiş döşeme sistemleri 4. Epoksi zemin kaplamaları 5. Spor saha zemin kaplamları 6. Halı kaplamaları7. Paspas sistemeleri TAVAN KAPLAMALARI 1. Asma tavan sistemleri : taşyünü. Metal. Alüminyum. Alçıpan ile T12. T24. clip-in. Panel85 v.b taşıyıcı sistemleri ile uygulama.2. Kartonpiyer uygulamasıDUVAR KAPLAMALARI 1. Alçıpan duvar giydirmeleri. alçıpan bölme duvar. gazbeton duvar. cam tula duvar2. Duvar kağatları 3. Boya uygulaması4. Pvc duvar kaplamları 5. Stor ve jaluzi perde KAPI VE PENCERE SİSTEMLERİ 1. Çelik kapı ve yangın çıkış kapıları 2. Masif. Amerikan panel ve pvc iç kapılar 3. Ahşap. Pvc ve aleminyum pencere sistemleri 4. Cam bolkon sistemleri DIŞ ÇEPHE 1. Çevre tasarım malzemeleri. Çevre aydınlatma malzemeleri 2. Andezit ve parke taşı 3. Paslanmaz ve perfore korkuluk sistemleri MEKANİK 1. Havalandırma sistemleri 2. Sıhhı tesisat .kombi kalorifer tesisatıELEKTİRİK 1. Tüm alçak gerilim orta gerilim ve zayıf akım alt yapı ve montajı 2. Telefon data ses görüntü güvenlik sistemleri Adres :0/ANKARATel: 0 Cep: 0534 8436302 0541 4275774Mail:

5 En Yapı Dekorasyon İletişim Bilgileri

5 En Yapı Dekorasyon, Ankara şehrinin Ostim , semtinde hizmet vermektedir.

0 / Ankara
açık adresi olarak kayıtlı olup,
telefon numarasından tam ulaşım bilgilerini talep edebilirsiniz.

Bölge : Ostim /


Google Haritalarda Göster

Adres : 0 / Ankara

Telefon : ❔ Telefon Göster

WEB : :unsal_salim@hotmail.com

Soru - Cevap

5 En Yapı Dekorasyon web sitesi adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı web sitesi: :unsal_salim@hotmail.com
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

5 En Yapı Dekorasyon adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı firma adresi sitesi:
0 / Ankara
Bölge: Ostim /
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

İnternet sitemizdeki deneyimlerinizi arttırabilmek ve kişiselleştirilmiş deneyim sunabilmek için çerezler kullanıyoruz.


Kabul et