Favori Paylaşımlar - Web Tasarımı - Butik Yazılım

Ebmr Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri

Ebmr Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri (yıldız / Çankaya / Ankara) Firma Tanıtımı

Ankara Ebmr Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grupAnkara Firmaları
📅 Yayınlama
👁️‍🗨️ Görüntülenme5338 kere görüntülendi
🖋️ KelimelerYıldız, Çankaya, Ankara, Ankara Yıldız, Ankara Çankaya, Temizlik, Hizmet Sektörü
🏷️ EtiketlerAnkara Temizlik, Ankara Yıldız, Ankara Çankaya, Ankara, Hizmet Sektörü, Temizlik

İletişim ve adres bilgileri sayfanın altında bulunmaktadır.

Ebmr Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri

Ebmr Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri Hakkında

Hakkımızda

Şirket Profili;

EBMR Grup uzun yıllar tecrübe edindiği Temizlik hizmeti sektöründeki deneyimlerini, talep dengesi analizine istinaden hizmet sektörüne 2015 yılında giriş yapmıştır. Doğru ekip, güven faktörü ve zaman+maliyet kriterlerini kurumsal duruşumuzda, değişmez özellikler arasında yer almaktadır. Bizi tarif eden özelliklerimiz sayesinde hizmet kalitemiz ilk kurulduğumuz günden itibaren her geçen gün gelişerek sektörün öncüleri arasında yerimizi aldık.

Hizmet politikamız,

EBMR Grup her ticari firma gibi kâr amacı içerisindedir fakat bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özellik, faaliyetlerimizi şirket kuralları içerisinde gerçekleştirirken kazandığımız kârı çalışan tüm personellerimize eşit ve adil şekilde pay etmektir. Bizi biz yapan en büyük kazancımız insandır.Bu kâr politikamız şirketimiz için;

- Güvenilir ve vazgeçilmez- Doğru hizmet, doğru hizmete bağlı kalite- Uzman kadro- Şirketini benimsemiş kalifiyeli elemanlar- Zaman ve maliyet'den tasarruf- Malzeme ve işçilik'den tasarruf

Maddelerini geliştirmiştir.

 

Misyonumuz

Misyon;

Türkiye genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarının en doğru ve en az maliyetli olmak üzere, en kaliteli "temizlik" hizmetlerini verebilmektir. Temizlik hizmeti sektöründe ihtiyaç duyulandan fazlası değil, tam ihtiyaç duyulanı vermektedir. Her sektörde olduğu gibi ihtiyaçtan fazlası boşa giden insan gücü ve maddi kaynak demektir. EBMR grup olarak kazanılan her kuruşun, kaybedilen her saniyenin, insan yaşamındaki önemli yerini biliyoruz. Bu nedenle "Doğru hizmet, doğru malzeme, doğru imalat" ilkesini misyon kurallarımızda ilk sırada yer almaktadır.

 

Vizyonumuz

Vizyon;

Türkiye genelinde, Temizlik ve inşaat sektöründe vazgeçilmezler arasında yer olmak, hizmet talep edilmese bile doğru pursantaj karşılığında yapılacak imalat hakkında şirketimiz tarafından gerek teknik gerekse fiziki bilgi kaynağı haline gelmektedir.

 

Neden EBMR Grup?

Diğer tüm hizmet sektörlerinden farklı Temizlik Sektöründe potansiyel müşteri pörtföyü arama motorları yani Google.com, Yahoo search, Yandex, Bing gibi web arama motorları tarafından, hizmet alacakları firmalara ulaşmaktadır. EBMR Grup kurumsal temizlik hizmetleri yönetimi hizmet sunmadan önce kendisini müşteri tarafına koyar, pazarlık eder gibi değil doğru maliyet, doğru hizmet olarak anlaşma sağlama çalışır. İnternet arama motolarından gelen her müşterimiz karşılaştığı firmaları çok iyi araştırmalı ve alacağı hizmetin referansını mutlaka istemektedir. Konu hakkında sitemizde bulunan haberler kısmındakı Temizlik Firmanızı Seçerken Dikkat başlıklı makalemizi okuyabilirsiniz.

Potansiyel müşteri alacağı hizmeti hakkında yerinde bilgi alarak öğrenmeli ve fiyat kıyaslaması yaparken buna göre değerlendirmelir. Hizmeti vereceği firmanın web sitesini sıkı incelemeli ve temizlik konusundaki görsellerin gerçekten orjinal olup olmadığını anlamalıdır. EBMR Grup resmi web sitesindeki tüm görsel ve yazılı bilgiler tarafından edindiğimiz tecrübelere dayanmaktadır.

Çoğu müşteriler ise ankara temizlik şirketi fiyatları konusunda büyük yanılgıya düşmektedirler çünkü temizlik yapılacak her alanın yada mahalin fiyatları m2 hesabı üzerinden asla yapılmaz. EBMR Grup olarak yerinde teklif verdiğimiz her müşterimize bu konuda hakkında detaylı ve gerçek bilgi vermekteyiz. Temizlik hizmeti faaliyeti, yerinde ne şekilde temizlikyapılacağına bağlıdır. örneğin; halıflkes kaplı bir ofisimizin kuru vakum işiyle kuru köpük ile yıkama işi aynı değildir ve doğal olarak aynı maliyetlerle kıyaslamak mümkün değildir. Aslında burada EBMR Grub'un neden kurumsal olduğunuda kestirmek mümkün. Gelmişmiş ve kurumsallaşmış firmaların %90'ında SATINALMA departmanı kurulmuş ve bu meslekte ileri eğitim almış personeller mevcuttur. Bu tip firmalardaki tüm satınalma personellerinin doğru fiyat kıyaslaması yapması üzerinde EBMR Grubu vazgeçilmez hale getirmektedir. Doğru maliyet, doğru hizmet ilkemiz bizi her zaman kazanan taraf yapmaktadır.

Ebmr Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri İletişim Bilgileri

Ebmr Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri, Ankara şehrinin Yıldız,Çankaya semtinde hizmet vermektedir.

Turan Güneş Bulvarı GATA 2 İş Merkezi No: 26 / 47 Yıldız / Çankaya / Ankara
açık adresi olarak kayıtlı olup,
03124803267
telefon numarasından tam ulaşım bilgilerini talep edebilirsiniz.

Bölge : Yıldız / Çankaya


Google Haritalarda Göster

Adres : Turan Güneş Bulvarı GATA 2 İş Merkezi No: 26 / 47 Yıldız / Çankaya / Ankara

Telefon : ❔ Telefon Göster

WEB : http://www.ebmrgrup.com/

E-Posta : ❔ Adresi Göster

Soru - Cevap

Ebmr Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri telefon numarası nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı telefon numarası: 03124803267
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Ebmr Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri web sitesi adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı web sitesi: http://www.ebmrgrup.com/
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Ebmr Grup Kurumsal Temizlik Hizmetleri adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı firma adresi sitesi:
Turan Güneş Bulvarı GATA 2 İş Merkezi No: 26 / 47 Yıldız / Çankaya / Ankara
Bölge: Yıldız / Çankaya
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

İnternet sitemizdeki deneyimlerinizi arttırabilmek ve kişiselleştirilmiş deneyim sunabilmek için çerezler kullanıyoruz.


Kabul et