Favori Paylaşımlar - Web Tasarımı - Butik Yazılım

Ceviz Çocuk Anaokulu - Ümitköy Şubesi

Ceviz Çocuk Anaokulu - Ümitköy Şubesi (ümitköy / Çayyolu / Konutkent / Ankara) Firma Tanıtımı

Ankara Ceviz Çocuk Anaokulu - Ümitköy Şubesi firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grupAnkara Firmaları
📅 Yayınlama
👁️‍🗨️ Görüntülenme6976 kere görüntülendi
🖋️ KelimelerÜmitköy, Çayyolu, Konutkent, Ankara, Ankara Ümitköy, Ankara Çayyolu, Ankara Konutkent, Anaokulu, Kreş, Anaokulu, Eğitim Sektörü, Okul
🏷️ EtiketlerAnaokulu, Ankara Konutkent, Ankara Çayyolu, Ankara Ümitköy, Eğitim Sektörü, Kreş, Okul

İletişim ve adres bilgileri sayfanın altında bulunmaktadır.

Ceviz Çocuk Anaokulu - Ümitköy Şubesi

Ceviz Çocuk Anaokulu - Ümitköy Şubesi Hakkında

"Ceviz Çocuk" Eğitim Yaklaşımı

Anaokulumuzun oluşum aşamasında kurucu ve yönetici eğitimciler olarak ideallerimiz, hayallerimiz, heyecanlarımız ve bilgilerimizi bir araya getirdik.Önce "CEVİZ" adı ile başladık. Kabuğu gibi SAĞLAM ve ÇETİN, dış etkilerle çabuk bozulmayan; İÇİ İNSAN BEYNİ gibi duygu, düşünce ve eylemlerin tümünün oradan yönetildiği, lezzetli, besin değeri yüksek,felsefik anlamlarla yüklü, çocukların yakından tanıdığı ve kolay söylediği bu ismi seçtik

Çocuklar için değil, çocukların okulu olmasını amaçladığımız okulumuza çocuğun GÜCÜ ve ÖNEMİNİ vurgulamak için "CEVİZ ÇOCUK" dedik.

Burayı çocukları hayata hazırlayan bir yer olarak düşünmedik. Hayatın kendisi olsun istedik. Okuldaki bütün düzenlemeleri ÇOCUKLARIN YAŞAM BİÇİMİNİ YANSITACAK ve ONLARIN İÇİNDE yer aldığı AKTİVİTELERE göre yapılandırdık.Eşyaları ve bazı materyalleri yerleştirirken SADE ve fonksiyonel olmasına dikkat ettik. İçinde çocuklar olduğu zaman anlam ve hayat bulacağını, yeniden şekilleneceklerini düşünerek hareket ettik.

Okulumuzda,

Her bir çocuğun kişiliğine saygı göstermek, grup çalışmaları ile paylaşmayı öğretmek ve sosyal bir insan olmaları yönünde ilk adımı atmalarını sağlamak, onu bir bütün olarak değerli bir insan olarak görmek, kendi başına başarmasına yardımcı olmak, çocuklarımızda öğrenme isteğini uyandırmak kendi ilgilerini izlemesine izin vererek onda merak uyandırmak, onu yönlendirmek yerine güçlüklerin üstesinden gelmesine destek olmak esastır.

Çocukların gelişimi dikkatle izlenir, desteklenmeye ihtiyaç duyulan kısımlar birebir ilgiyle geliştirilir. Grup çalışmalarında yaratıcı zekanın ön plana çıkması hedeflenmektedir. Yetenekleri keşfedilerek desteklenir ve aileyle paylaşılır. Uygulamalı eğitim (yaparak, yaşayarak öğrenme) en önemli ilkelerimizden biridir. Çocukların ilgi alanlarını göz önünde bulundurarak buna uygun eğitim programı yapılandırırız. Çocukların bireysel gelişimini, sosyalleşmesini, kendini ifade edebilmesini, yeni bilgiler öğrenmesini ve bunları paylaşmasını sağlayacak çeşitli aktivitelerimiz bulunmaktadır

Çocuklarımızın, araştırmacı, sorgulayıcı olmalarını desteklemek, karakter eğitimi ile; sevgi, saygı, paylaşma, yardımlaşma, empati, doğruluk, dürüstlük, arkadaşlık, dostluk ve sorumluluk bilinçlerini geliştirmek başlıca hedeflerimizdir.

Öğrenme heyecanı ve merakı ömür boyu süren, öğrenmekten zevk alan, sorgulayabilen ve araştırabilen öğrenciler yetiştiriyoruz.

Ceviz Çocuk Anaokulu - Ümitköy Şubesi İletişim Bilgileri

Ceviz Çocuk Anaokulu - Ümitköy Şubesi, Ankara şehrinin Ümitköy,Çayyolu,Konutkent semtinde hizmet vermektedir.

Binsesin Sitesi 91. Sokak No:23 Ümitköy / Ankara
açık adresi olarak kayıtlı olup,
03122360400
telefon numarasından tam ulaşım bilgilerini talep edebilirsiniz.

Bölge : Ümitköy / Çayyolu / Konutkent


Google Haritalarda Göster

Adres : Binsesin Sitesi 91. Sokak No:23 Ümitköy / Ankara

Telefon : ❔ Telefon Göster

GSM : ❔ GSM Göster

WEB : http://www.cevizcocuk.com/

Soru - Cevap

Ceviz Çocuk Anaokulu - Ümitköy Şubesi telefon numarası nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı telefon numarası: 03122360400
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Ceviz Çocuk Anaokulu - Ümitköy Şubesi web sitesi adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı web sitesi: http://www.cevizcocuk.com/
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

Ceviz Çocuk Anaokulu - Ümitköy Şubesi adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı firma adresi sitesi:
Binsesin Sitesi 91. Sokak No:23 Ümitköy / Ankara
Bölge: Ümitköy / Çayyolu / Konutkent
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

İnternet sitemizdeki deneyimlerinizi arttırabilmek ve kişiselleştirilmiş deneyim sunabilmek için çerezler kullanıyoruz.


Kabul et