Favori Paylaşımlar - Web Tasarımı - Butik Yazılım

06 Kent Nakliyat

06 Kent Nakliyat (kızılay / Çankaya / Ankara) Firma Tanıtımı

Ankara 06 Kent Nakliyat firma bilgileri ve tanıtımı

İçerik künyesi
📂 Ana grupAnkara Firmaları
📅 Yayınlama
👁️‍🗨️ Görüntülenme6180 kere görüntülendi
🖋️ KelimelerKızılay, Çankaya, Ankara, Ankara Kızılay, Ankara Çankaya, Evden Eve Taşımacılık, Fuar Taşımacılığı, Şirket Büro Ofis Taşımacılığı, Banka Taşımacılığı, Fabrika Taşımacılığı, Depolama, Asansörlü Taşıma, Şehiriçi Taşımacılık, Nakliyat, Lojistik Ve Nakliye, Lojistik Ve Nakliyat
🏷️ EtiketlerAnkara Kızılay, Ankara Çankaya, Asansörlü Taşıma, Banka Taşımacılığı, Depolama, Evden Eve Taşımacılık, Fabrika Taşımacılığı, Fuar Taşımacılığı, Lojistik Ve Nakliyat, Lojistik Ve Nakliye, Nakliyat, Şehiriçi Taşımacılık, Şirket Büro Ofis Taşımacılığı

İletişim ve adres bilgileri sayfanın altında bulunmaktadır.

06 Kent Nakliyat

06 Kent Nakliyat Hakkında

"06 Kent Nakliyat" olarak faaliyette olan firmamız profesyonel ekip ve son teknoloji donanıma sahip olup Türkiye'nin her yerinde hizmet vermekteyiz. Hizmetimizin yüksek kalitede olmasıyla birlikte, yeniliği ve zerafeti, müşteri memnuniyetini ilke bilip, siz değerli müşterilerimizle daha da ileriye yol almaktan kıvanç duyarız. "06 Kent Nakliyat" olarak imzamız kalitemiz diyerek yola çıktığımız bu sektörde her geçen yıl daha da büyüyen müşteri potansiyelimizle bizler, siz değerli müşterilerimizin memnuniyetinin en başaralı şekilde yerine getirilmesi için çalışmaktayız.

MİSYON VE VİZYON

Şirketimizin yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, müşterilerimizin tüm ürün ve hizmet beklentilerini dünya standartlarında karşılamak.Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetlerini artırmak.Amaçlarımızı çevre ve doğaya zarar vermeden, ilişkide olduğumuz kurum ve kişilerle uyum içerisinde gerçekleştirmek.Dünya, ülke ve bölge ekonomisine katkıda bulunmak.Mevcut ve yeni ürünlerimiz ile faaliyet bölgelerimizin gelişiminde önemli roller alarak, sürekli girişimci olmak.Nakliyat ve Taşımacılık sektöründeki global gelişmelere katkıda bulunmak.

DEĞERLERİMİZ

Toplum ve Müşteri Odaklılık: Bir zorlama olarak değil ama birlikte yaşamanın gereği olarak topluma karşı sorumluluk; müşterimize hizmet sürekliliği, faaliyetlerimizin hedefinin mutlaka müşterilerimize dönük olması.Çevreye Duyarlılık: Dünyayı torunlarımızdan ödünç aldığımızın bilincinde olmak. Sürdürülebilir bir kalkınma için çalışmak.Üretkenlik: Kaynak Yönetimi ve Verimlilik Emeği, zamanı ve kaynakları akılcı ve verimli kullanarak yüksek katma değer üretmek.Bilimsellik: Yaşamda en gerçek yol gösterici ve rehber olarak bilimi seçmek. Bilim-egemen toplum için mücadele etmek.Toplam Kalite Yönetimi: Kalitenin ancak toplam olarak ve yönetilerek sağlanabileceğini bilmek ve bu yolda çaba sarf etmek.Bireysel Kalite: Başkaları istediği için değil, kendimize ve diğer insanlara duyduğumuz saygı nedeniyle doğru ve güzel davranmak.Uzmanlık: İşinin ehli olmak. İşinin gereklerini iyi bilmek ve iyi yapabilmek. İşine, takımına, şirketine ve dolayısıyla topluma değer katmak.Deneyim: Sürekli Gelişim ve Değişim Hem yenilikçiliğe, gençliğe ve değişime, hem de deneyime önem vermek. İnsanlığın ve şirketimizin kültürel birikiminden yararlanarak ilerlemek.Şeffaflık, Açıklık, Dürüstlük: Bilgi ve izlenimlerini, istek ve içtenlikle, doğruluğunu bozmadan paylaşmak ve sözüne güvenilir olmak

06 Kent Nakliyat Hizmet Detayları

EVDEN EVE TAŞIMACILIK

Evden eve taşımada biz ankara evden eve nakliyat firması olarak asansörlü ve özel paketlemeli ev taşıma hizmeti vermekteyiz. Sektörde liderliğini koruyan firmamız ISO Belgemizide alarak kalitemizi belgelemiş bulunmaktayız. Evden eve nakliyat eşyalarınızın çokluğuna göre taşıyabilecek büyüklükte araç, eşyalarınızın hassasiyetine göre ambalaj malzemesi, eşyalarınızın yoğunluğuna göre kaç elemanın geleceği asansörlü sistemin nasıl kurulacağı, nereye kurulacağı ve eşyanızın sigorta değeri gibi çalışmaları tespit edici ankara evden eve nakliyat tarafından planlama ve ücretsiz ekspertiz yapılır.

Eşyanın taşınacağı yeni yerinizi ziyaret edip sonradan olabilecek riskleri en asgariye indirir.Taşıma eksperi taşınmanızın her aşamasında ekibini yönlendirmek ve değerli eşyalarınızı evden eve taşırken gerekli her türlü önlemi almak ile sorumludur. Taşınma gününde Taşınma eksperi, bu önemli günde sizi yalnız bırakmayacak ve taşıma anında Taşınma Ekibi ile sizi tanıştırır.

Bu aşamalardan sonra taşıma başlar. Evinizde bulunan tüm eşyalarınız profesyonel ekipler tarafından çeşitli boy ve ebatlardaki koli ve paketleme malzemeleriyle muhafaza edilerek taşınmaya hazır hale getirilir.

Banyodaki tüm malzemeler cinsine göre (havlu, parfüm, diş macunu, paspas, duş malzemeleri,elektrikli aletler) kolilenir. (Örnek: havlu ile paspas aynı koliye koyulmaz.)

FUAR TAŞIMACILIĞI

Fuar taşıma işleriniz ankara evden eve nakliyat tarafımızdan aşağıdaki şekilde taşınmaktadır;

Fuar malzemeleriniz alınacağı yerden titizlikle alındıktan sonra, fuar yerinde fuar stant malzemelerinizi önemli bir titizlikle kurulumunu yapmaktayız. Daha sonra yetkili kişinin belirlediği yerlere fuar da sergilenecek eşyalar aynı şekilde önemli bir titizlikle yerleştir. Fuar bitiminde aynı şekilde önemli bir titizlikle fuar stant malzemelerini ve sergilenmiş eşyaları aldığımız yere bırakarak hizmeti tamamlamış oluruz.

ŞİRKET BÜRO OFİS TAŞIMACILIĞI

Şirket büro ofis taşıma işleriniz ankara evden eve nakliyat firmamız tarafından aşağıdaki şekilde taşınmaktadır;

İişlerin zamanında ve doğru yapılması bizim için herşeyden önemlidir. Günümüzde ofis, teknolojik gereklilikler etrafında şekillenen, yenilikçi bir anlayış üzerine kuruludur. Gelişen teknolojiyi kullanarak hizmet kalitesini sürekli artıran şirketler, çalıştıkları firmalardan da kaliteli hizmet beklemektedir.Tüketicinin beklentilerini karşılamak için Ev ve Ofis Nakliyat, Avrupa standartlarında ofis taşıma sistemi geliştirmiştir.Ofis araç ve gereçlerini çalışanlarına yakından tanıtmayı amaçlayan evden eve ofisten ofise taşıma sistemi, ambalajlama, taşıma, monte ve demonte çalışmalarına da yenilikler getirmekte ve büyük kolaylık sağlamaktadır. Eğitimin sürekliliği, ofis teknolojisi gelişimine yeni paketleme ve taşıma yöntemleriyle cevap verebilmemiz açısından önemlidir.

Profesyonel ofis taşıma yöntemleri ile çağdaş çalışma mekanlarınız sizi iş kaybına uğratmadan taşınır. Ofis taşıma hizmeti verdiğimiz kişi ve kuruluşların gizliliklerine ve özel bilgilerinin korunmasına özen göstermek prensibimizdir. Müşterilerimizin ofislerinin taşınma taleplerine en kısa zamanda, en doğru şekilde cevap verme anlayışıyla çalışırız.

Evden eve ofisten ofise nakliyat hizmetlerimizi, zamanında ve söz verdiğimiz koşullarda sunar, müşterilerimize saygı çerçevesinde yaklaşırız.

FABRİKA TAŞIMACILIĞI

Fabrika taşıma işleriniz ankara nakliye şirketimiz tarafından aşağıdaki şekilde taşınmaktadır;

Fabrika taşımacılığında ilk etapta fabrikanın ofis bölümü avrupa dan ithal graft kağıtlarla ambalajlanarak taşınmaya hazır hale getirilir. Daha sonra fabrikanın çalışma bölümleri büyük bir titizlikle taşınma için hazırlanır makine ve stand'lar profesyonel personeller tarafından sökülür ve taşıma öncelikle ofis kısmı olmak kaydı ile başlanır, ağır makineler için vinç ve forklift getirilir.Araçlar büyük bir titizlikle yüklenerek taşınacağı yere hareket eder.Taşınacağı yerde ekstpertiz yapılmış neyin nereye koyulacağı belirlenmiştir.Gideceği yerde de aynı titizlikle indirme ve yerleştirme hizmeti gerçekleşir.Stand içerisindeki malzemeler ise toplanır diğer tarafta stand içerisine yerleştirilir.Paletli ürünler ve fabrikanın makineleri için ise liftli araçlar ile taşıma yapmaktadır.

ASANSÖRLÜ TAŞIMA

Asansörlü taşımacılık hizmetimizle ankara evdeneve ve ofisten ofise taşımalarında;Öncelikle taşıyacağınız adrese ücretsiz ekspertizlerimiz gelerek asansörün kurulacağı yeri tespit ederek daha sonra taşınacağınız adrese giderek taşıma ve asansör kurulumu için bir engel olup olmadığını kontrol eder asansör kurulumuna müsait yerlerde çağdaş asansörlü taşıma gerçekleştirilir. Hassas ve modern asansörlü nakliyat teknolojisi evden evde nakliyat sektörüne büyük bir kolaylık getirmiştir.

06 Kent Evden Eve Nakliyat firmamız bünyesinde 3 adet asansör son sistem teknoloji evden eve nakliyat asansörü bulundurmaktadır.

06 Kent Nakliyat İletişim Bilgileri

06 Kent Nakliyat, Ankara şehrinin Kızılay,Çankaya semtinde hizmet vermektedir.

Meşrutiyet Cad. Meşrutiyet İşhanı No: 10 / 75 Kızılay / Ankara
açık adresi olarak kayıtlı olup,
03124193939
telefon numarasından tam ulaşım bilgilerini talep edebilirsiniz.

Bölge : Kızılay / Çankaya


Google Haritalarda Göster

Adres : Meşrutiyet Cad. Meşrutiyet İşhanı No: 10 / 75 Kızılay / Ankara

Telefon : ❔ Telefon Göster

Faks : ❔ Faks Göster

GSM : ❔ GSM Göster

WEB : http://www.ankaraevdenevetasima.com/

WEB : http://www.ankaraistanbulnakliyat.com

WEB : http://www.ankaranakliyefirmalari.org/

WEB : http://www.batikentnakliyat.org/

E-Posta : ❔ Adresi Göster

Soru - Cevap

06 Kent Nakliyat telefon numarası nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı telefon numarası: 03124193939
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

06 Kent Nakliyat web sitesi adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı web sitesi: http://www.ankaraevdenevetasima.com/,http://www.ankaraistanbulnakliyat.com,http://www.ankaranakliyefirmalari.org/, http://www.batikentnakliyat.org/
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

06 Kent Nakliyat adresi nedir ?

Sistemlerimizde kayıtlı firma adresi sitesi:
Meşrutiyet Cad. Meşrutiyet İşhanı No: 10 / 75 Kızılay / Ankara
Bölge: Kızılay / Çankaya
Bilgi doğruluğunu kontrol etmek bilgiyi kullanacak kişi/kurum sorumluluğundadır. Bilgilerin hatalı olması durumunda doğru veriler ile düzeltilmesini veya tamamen kaldırılmasını talep edebilirsiniz.

İnternet sitemizdeki deneyimlerinizi arttırabilmek ve kişiselleştirilmiş deneyim sunabilmek için çerezler kullanıyoruz.


Kabul et